Slider04
Slider04
Slider02
Slider02
Slider01
Slider01
Slider03
Slider03

PARTNERS

Diagnost-IQ is ontstaan vanuit een fusie van de drie ziekenhuizen in Zaandam, Purmerend en Hoorn. Het Dijklander Ziekenhuis en het Zaans Medisch Centrum zijn naast partner/klant ook de aandeelhouders van Diagnost-IQ.
Daarnaast proberen we binnen de regio Zaanstreek-Waterland-West Friesland zoveel mogelijk samen te werken met andere partijen om de zorg voor en aan de patiënt zo goed mogelijk te laten verlopen. In deze samenwerkingen hebben we vooral contact met SALT, Starlet en het Rode Kruis Ziekenhuis.

Met OLVG Lab BV hebben we een nauwere samenwerking en zijn we momenteel aan het onderzoeken op welke wijze we verregaande samenwerking kunnen creëren om op die manier nog betere zorg te kunnen verlenen, maar vooral die onderzoeken uit te kunnen voeren die voor de aanvragers van belang zijn. Hierdoor zijn we in staat om doorlooptijden (moment van afname tot het moment van de uitslag) waar mogelijk te kunnen verkorten en de patiënt nog eerder zijn of haar uitslag kan ontvangen.

Tevens hebben we een nauwe samenwerking met Comicro (medische microbiologie) om te kijken op welke wijze we elkaar kunnen ondersteunen en helpen. Ook hier is het doel om de zorg voor de patiënt (via de aanvrager) te optimaliseren.

Dijklander Ziekenhuis

Zaans Medisch Centrum