Slider04
Slider04
Slider02
Slider02
Slider01
Slider01
Slider03
Slider03

REFERENTIEWAARDEN KLINISCH CHEMISCH LABORATORIUMONDERZOEK DOOR DIAGNOST-IQ

Binnen de referentiewaarden vallen 95% van de analyseresultaten, verkregen bij onderzoek van de gekozen gezonde bevolkingsgroep. Referentiewaarden zijn afhankelijk van diverse factoren, het is daarom belangrijk om voor het eigen laboratorium geldende referentiewaarden te raadplegen. Op de rapportages zijn de meest actuele referentieaarden weergegeven.

Raadpleeg de Referentiewaarden laboratoriumonderzoek, Diagnost-IQ door op onderstaande link te klikken.

Referentiewaarden laboratoriumonderzoek, Diagnost-IQ

ACCREDITATIESTATUS ONDERZOEKEN DOOR DIAGNOST-IQ

Diagnost-IQ heeft drie locaties. Bepalingen die centraal op één van de drie locaties voor alle drie locaties worden uitgevoerd, staan op de scope van de uitvoerende locatie.

De accreditatiestatus van de afzonderlijke bepalingen van de drie locaties van Diagnost-IQ staan vermeld in onderstaande documenten

Diagnost-IQ verzorgt ook de afname, verzending en uitslagverwerking van diverse diagnostische testen die wij niet in eigen beheer uitvoeren, maar door andere laboratoria worden gedaan. 
Deze testen vallen buiten de scope van de accreditatie van de Diagnost-IQ laboratoria.
Indien u vragen heeft over de accreditatiestatus van een test die door ons wordt verzonden naar een ander laboratorium kunt u hier de dienstdoende klinisch chemicus over bellen (telefoonnr. 088-3424667). 

Bepalingen / Verrichtingen

Diagnost-IQ bepalingen / Verrichtingen

In deze lijst staat beschreven welke criteria er gesteld worden aan materialen/monsters om deze te accepteren of af te wijzen.

Diagnost-IQ verzendbepalingen / Uitbesteed onderzoek

Diagnost-IQ voert niet alle analyses zelf uit, maar verstuurd onderzoek naar externe laboratoria.
Al ons uitbesteed onderzoek kunt u in deze lijst terugvinden.

Disclaimer

De lijsten worden door Diagnost-IQ met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en gecontroleerd. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Heeft u op- of aanmerkingen of suggesties dan kunt u contact opnemen met ons via: kwaliteit@diagnost-iq.nl.